-
تهیه شکلات داغ از خرنوب
سهشنبه 23 آذر 1395 11:48
ممکن است شما نتوانید شکلات داغ بخورید اما می توانید از نوشیدن جایگزین سالمتر و ارگانیک آن لذت ببرید. مواد لازم: -100 تا 225 میلی لیتر شیر کم چرب - نصف فنجان آب گرم - 1 تا 3 قاشق چایخوری (1معادل قاشق غذا خوری) پودر خرنوب - اگر دوست دارید شیرینتر شود یک قاشق عسل ادامه مطلب گام اول
-
10 افزودنی مضر بیماری زا در مواد غذایی بسته بندی شده که نباید مصرف شود.
سهشنبه 23 آذر 1395 11:34
این روزها در همه انواع مواد غذایی بسته بندی شده از افزودنی های مختلف استفاده شده و با نوشتن "افزودنی مجاز" خیال خودشان را راحت کرده اند درحالیکه خیلی از این افزودنی ها اثرات بدی رو بدن دارند و گرفتاریهای زیادی ایجاد می کنند بهرحال بایدخطر افزودنی های مواد غذایی را جدی گرفت. عده ای از افراد تصور می کنند که...
-
روش مصرف خرنوب (چای خرنوب)
یکشنبه 21 آذر 1395 01:23
یکی از روشهایی که میتوان بوسیله آن از ویتامینها، مواد معدنی و آنتی اکسیدانهای موجود در خرنوب استفاده کرد درست کردن چای خرنوب است. چای خرنوب باعث نشاط و افزایش انرژی برای بیماران و کاهش حس گرسنگی و تمایل به مصرف شیرینی در افراد چاق می شود. برای درست کردن نیم لیتر چای خرنوب 7 تا 8 عدد خرنوب لازم دارید. اگر کمتر مصرف می...
-
هبراهیم ساچ اوغلو کیست؟
پنجشنبه 18 آذر 1395 20:00
دکتر ابراهیم عدنان ساراچ اوغلو یکی از پزشکان ترک، که همچون دکتر آز در طبابت با گیاهان دارویی چهره ای شناخته شده است. وی سالها در خصوص درمان انواع سرطان، ناباروری و نازایی با گیاهان دارویی تحقیقات وسیع داشته و مقالات زیادی منتشر کرده که مورد تایید مجامع پزشکی قرار گرفته است. در اینجا سعی شده مقالات و برنامه های ویدئویی...
-
[ بدون عنوان ]
چهارشنبه 17 آذر 1395 01:22
خرنوب چیست؟ خرنوب میوه درختی با همین نام (درخت خرنوب) است که از 4000 سال پیش در یونان باستان بعنوان شیرین کننده غذا و شیرینی جات و دارو استفاده می شود. خواستگاه این گیاه سواحل یونان، ایتالیا و ترکیه می باشد. میوه خرنوب به رنگ قهوه ای و به شکل کشیده با طول 10 تا 30 سانتیمتر و عرض 3 تا 5 سانتیمتر است. درون آن از دانه...